Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >> Viola
Zajtra >> Gertrúda

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
Je cítiť, že za mojím dielom je moja fantázia, môj spôsob myslenia, života, teda moja duša.

 -- Jil Sander


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Testovacia vyzva - Predmet obstaravania
Začiatok aukcie
01.01.2012 09:00:00
Koniec aukcie
03.11.2025 09:55:00
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 18. May 2024 18:59:52
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Mesto Martin

    Mestský úrad v Martine opäť získal Národnú cenu SR za kvalitu

    Martin - Mestský úrad v Martine opäť získal Národnú cenu SR za kvalitu Dátum pridania 16.11.2006
    Kategória spravodajstvo

    13.novembra 2006 získal Mestský úrad v Martine už svoju druhú Národnú cenu SR za kvalitu v rámci modelu CAF – spoločný európsky hodnotiaci rámec pre organizácie verejnej správy.

    Mestský úrad Martin získal v r.2003 Certifikát kvality a environmentu podľa noriem ISO 9001 a ISO 14001. Zároveň sa v tom roku prihlásil aj do súťaže o Národnú cenu Slovenskej republiky za kvalitu a stal sa oceneným finalistom tejto národnej ceny.
    V r.2004 vedeniu mesta oznámila listom Slovenská spoločnosť pre kvalitu opätovný postup do finále súťaže a v zmysle medzinárodných kritérií v rámci modelu EFQM tejto súťaže sme získali Národnú cenu za kvalitu. Táto bola vyjadrením uznania vychádzajúceho z aktivít ktoré zabezpečuje mestský úrad v súlade Európskym modelom výnimočnosti.

    V roku 2005 MsÚ úspešne zvládol recertifikáčný audit na systém manažérstva kvality a systém environmentálneho manažérstva. Súčasne spracoval svoju prvú samohodnotiacu správu podľa modelu CAF, čo je spoločný hodnotiaci rámec pre organizácie verejnej správy v rámci celej Európy. Druhá takáto samohodnotiaca správa bola spracovaná začiatkom tohto roka s vytýčeným cieľom zapojiť sa do národnej súťaže a získať v nej Národnú cenu SR za kvalitu podľa modelu CAF.

    Národná cena SR za kvalitu 2006 Národná cena SR za kvalitu 2006


    Tento náročný cieľ mestský úrad splnil a získal Národnú cenu SR za kvalitu. 13. novembra podvečer preberie primátor mesta Stanislav Bernát a prednosta MsU Miroslav Vereš z rúk prezidenta republiky SR na bratislavskom hrade ďalšie významné a výnimočné ocenenie.

    Celá súťaž je určená pre výrobné podniky, organizácie služieb ako aj pre organizácie verejnej a štátnej správy. Štatutárom je Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR a garantom je Slovenská spoločnosť pre kvalitu v Žiline. V doterajšej histórii tejto súťaže je MsÚ Martin jedinou organizáciou nielen na Slovensku, ale v celej Európe, ktorá sa môže pochváliť takýmito oceneniami.
    Súťaž je modelom dokonalého spôsobu riadenia na dosiahnutie výnimočných výsledkov, a to nielen v zabezpečovaní spokojnosti klienta, spokojnosti a zamestnancov, ale aj vynikajúcich výsledkov v domácej a zahraničnej konkurencii, ktoré sú podložené aj sociálnou politikou a dobrým vzťahom k prostrediu, v ktorom organizácia pôsobí.

    Fotogaléria

    ...






    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 297