Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >> Žigmund
Zajtra >> Galina

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
V láske sme nespravodlivý, lebo pokladáme toho druhého za dokonalého.

 -- JEAN PAUL


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 02. May 2024 11:43:34
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Fórum

    Vyhľadávanie:

    MESTSKÁ POLÍCIA.






    2009-03-03 13:01:23

    Naši mestký policajti su ako snipery nikto ich nevidí ked ho potrebujes musis
    musiš volat na dispecink ja ich vydim akurat rano ked ked idem peso do roboty
    ako sa oni za nase peniaze rovazaju na aute do roboty a z roboty.Ja by som im tie auta zobral aspon na pol roka aspon by mozno ziskali kondicku.

    2009-03-02 00:06:46

    Tak konečne raz,po dlhej,nektorí poslanci zastupiteľstva pohli adrenalínom nášmu náčelníkovi mestskej,tomu ujovi šušľavému s protézou,aj s najlepším lepidlom v orálnej oblasti,v plynulosti reči ékavému, ako aj v nadmernej a určite špeciálne priamo na mieru ušitej uniforme. Normálne sa ujo náčelník rozohnil a strašne nasrdil, čo bolo vidno pred kamerami, po kritike zo strany poslancov.Škoda,že to nasrdenie nebolo to jeho posledné. Nemá vôbec pravdu, zavádza primátora a jeho dvoranu. Je však odborník v odbore (či obore?) vyškolený vekom a skúsenosťami. Preto hold mladosti,to primátor a náš šaman urobil,ale len niekde.

    2009-02-11 20:25:23

    Prečo nemá naša MsP hovorcu? Počuť v niektorej reportáži TVT náčelníka MsP nepotrebuje komentár,a to nie len po stránke jeho slovného prejavuu,ale tie sykavky z jeho ústnej dutiny,proste treba mu pomôcť.

    2009-01-07 15:49:10

    Rozpočet polície v krajskom meste Trnčíne je 30 milionov Sk. Rozpočet polície mesta Martin je 33 milionov Sk. Kamery, ktoré mali monitorovať pešiu zonu už v r. 2007 , p. primátor zrušil. Teraz ju 24 hodím denne "strážia" policajti. Kolˇko to stojí??? Vo vestníku,/Europskom/ na obstarávanie "kamerového systému" sa hovorí o sume 14 milionov.......Rozpočet plánuje na tento system asi 7 milionov. Vie niekto, čo to znamená??? Alebo sa dodatočnými zmluvami po vzore Národného domu bude táto suma zvyšovať pre toho "pravého" výhercu????? Čo na to hovorí liečiteľ korupcie Transparency Int...? Polda, nebanuj za policajtami, ktorí dopomohli náčelníkovi do funkcie, a ten ich odfajčil. Dobre urobil, intrigáni si iné nezaslúžia. Ale vraj už majú fleky u susedov. /Vrútky/ A intrigujú ďalej. Iné totiž nevedia.

    2008-12-18 06:08:16

    Marta VeselŠia , projekt do eurofondov, vybaviť peniaze, realizovať sa sa v prospech mesta.......Na to máme dobre platený celý ansábel na mestskom úrade, na čele s primátorom. To je ich povinnosťou.

    2008-12-17 23:10:03

    Hrciar, ty budes asi prvy, co tie gule rozbije.
    Zaujimalo by ma, co robis ty.
    V statnom sektore asi nie. Mohol by si tych policajtov naklonovat, aby boli vsade, to urcite zvladnes. Alebo naklonuj kontrolorov, co budu kontrolovat mestskych policajtov, ktori si valaju Adikove gule ...
    Napis projekt do eurofondov, vybav peniaze, realizuj sa ....
    Kdyz mas prachy, zadny strachy ....

    2008-12-17 19:19:36

    Sos aj ty hrčiar posmievate sa a poukazujete na niečo čo není problémom policajtov ale ľudí ktorý sa snažia zničiť čo je pekné a čo má slúžiť pre všetkých. To že sa nájdu jedinci čo sa snažia zničiť to čo druhý vybudovali to je problém nie to, že to musia policajti strážiť a to že nie sú v ostatných častiach není pravda treba sa len pozrieť lepšie. Dokážete niečo napísať bez toho aby ste niekoho urážali ak viete ako na to tak to napíšte ale takéto bľachy ktoré urážajú dokáže každý.

    2008-12-09 21:34:25

    sos, Adíkove gule strážia Ťapajovci, možno neustrážia. On skutočne hrá len pre stred mesta,poslanci Ľadovne,Podhája, Záturčia a .. kývkajú hlavami ako psi, čo zožrali kus pohodenej bravčoviny.

    2008-12-09 18:46:39

    Policajtov po Martine /mestských štvrtiach / niet. Všetci sú na pešej zone, strážia Hrnčiarove rozsvietené gule. Čo na to hovoria poslanci z Priekopy?

    2008-12-04 19:58:04

    sos, jasné, že konkrétne všetkých nepoznám,ale mám relevantné a spoľahlivé zdroje, a osobné skúsenosti - jednanie s ľuďmi, vystupovanie, pomoc občanovi.....takí, ktorí neváhali a konali,tam už nie sú. Iste, ostalo tam zopár tých dobrých, ale všetko sa to odvíja práve od tých nesplnených sľubov....ale čudujeme sa? Veď sľuby sa sľubujú a blázni sa radujú!!! Platí do do bodky! A na margo toho prejavu - dala by som si tam aspoň jazykové chyby odstrániť ..... vzhľadom k jeho postu..... pro formo vymenil, ale dosah na jeho funkciu majú stále ! Je to na prd, celý ne/systém MsP a úprimne obdivujem všetkých jej zamestnancov a želám im pevné nervy! A do nového roka - nového náčelníka

    2008-12-04 19:57:36

    sos, jasné, že konkrétne všetkých nepoznám,ale mám relevantné a spoľahlivé zdroje, a osobné skúsenosti - jednanie s ľuďmi, vystupovanie, pomoc občanovi.....takí, ktorí neváhali a konali,tam už nie sú. Iste, ostalo tam zopár tých dobrých, ale všetko sa to odvíja práve od tých nesplnených sľubov....ale čudujeme sa? Veď sľuby sa sľubujú a blázni sa radujú!!! Platí do do bodky! A na margo toho prejavu - dala by som si tam aspoň jazykové chyby odstrániť ..... vzhľadom k jeho postu..... pro formo vymenil, ale dosah na jeho funkciu majú stále ! Je to na prd, celý ne/systém MsP a úprimne obdivujem všetkých jej zamestnancov a želám im pevné nervy!

    2008-12-04 16:20:01

    Nečudujme sa. Každý robí a koná tak, ako dokáže. Na viac, ako ten bľakot zrejme nemá. Jeho úvodný recitál na zastupiteľstve pri príležitosti ujatia sa funkcie, bol pozoruhodný. Čítal tie svinstvá, ktoré pozbieral od policajtov, ktorí sa mu vehementne pchali do .... A sľuboval modré z neba. Aj teraz počúva pozorne tých, ktorí mu chodia donášať. Podľa toho ich zrejme hodnotí. Čo urobil pre rozvoj MsP? Aj to, čo zrušil, teraz uvádza znova do praxe. Rusanu, Polda, podľa čoho usudzujete, že dobrí policajti odišli? Ako dokážete určiť, kto je dobrý a kto nie? Ktoré vedenie ostalo? Ak mám dobré informácie, celé vedenie bolo vymenené. Povinne. Sľúbil to P. nový náčelník svojim chlebodarcom. Alebo sa mýlim?

    2008-12-04 14:00:51

    Ruter,ale spravil, spravil,okrem toho bľačania je aj ich živiteľom ........... Vyšlo to z jeho vlastných úst. Takže páni aj dámy, ruky a nohy bozkávať svojmu živiteľovi ! Tomuto sa hovorí PERLA MÚDROSTI, alebo aj ZÁSAH DO čIERNEHO!!!!

    2008-12-01 19:54:47

    Odkaz pre slizkého, vyliečeného notorika, bľačiaceho po svojich zamestnancoch. Slizký Ťapaj!!! Si pekné hovädo, tak zdvihni ten svoj prašivý zadok a už konečne niečo rob!!! Zatiaľ si totiž nespravil nič!!!

    2008-12-01 14:18:53

    Ďakujem a vážim si normálnu odpoveď a reakciu, so všetkým súhlasím, zrejme si terajší alebo tiež bývalý člen MsP, no, je to náročné,ale ani tieto "písačky" nič nezmenia,Kompetentní sa len rehocú a ich zvolenie je výsmech do tá´váre všetkým naozaj poctivým príslušníkom,ktočí si robia svoju prácu zodpovedne a poctivo aj napriek uvedeným skutočnostiam.Je to síce pekné, my sa tu vypíšeme,ale aj tak sa nič PODSTATNÉ nemení, je to tak ? Takže význam veškerý žádný..........Neostáva nič iné, len dúfať v zmeny k lepšiemu, veď nádej vraj umiera posledná

    2008-12-01 08:34:48

    Rusanu to že odišlo veľa dobrých policajtov je pravda a to čo prišlo tak to ešte potrvá kým s nich policajti vôbec budú. Čo sa zmenilo v radoch mestskej polície toho veľa nie je vedenie zostalo to isté iba sa vymenil šéf a ľudia čo mu pomohli na tento post tak ich pekne odfajčil, ale to toto je v nasej spoločnosti taký bežný jav, že sa malo kto nad tým pozastaví. Nezmyselne nariadenia z čoho asi tak plynu asi z toho že ľudia ktorý riadia si nahovárajú že poznajú terén vedia čo sa v meste deje ale nie je to tak je to kolobeh ktorý sa opakuje už dlho a pracuje sa na tom na čom už netreba.Podmienky výkonu to sa radšej ani zmieňovať nebudem lebo tie nie sú mizerné ale otrasné ale čo už človek si povie sú zamestnania kde sú horšie a je aj toto pravda. A čo platy na to sa nedá moc vyjadrovať, ale predsa len jeden postreh : ľudia čo nastúpia k policajtom sa pomaly vyrovnajú platom policajtov, ktorý tam už niečo zažili majú o niečo viac skúseností a iné veci ktoré sú potrebné. Kto si chce na tuto tému popísať nech napíše každému sa ozvem.

    2008-11-25 14:42:01

    Pozorovateľ, áno, v mojich očiach je správny policajt taký,ktorý neuráža,neponižuje, neironizuje človeka. Nehovorím z vlastnej skúsenosti, našťastie, ešte k stretu so mnou ndošlo, snažím sa zákony dodržiavať, lebo my, bežní občania, tisíce na pokuty nemáme... Na takúto prácu musí byť človek aj psychológ, nie len "dodzigať", to by nemalo byť cieľom, a takýchto je tam, Bohužiaľ, stále dosť a tí normálni odišli..... Ja tu nekritizujem ich prácu, ak si si poriadne neprečítal príspevok, ale práe prácu ich nadriadného, ktorý im vydáva také "Bohumilé" pokyny, ktorým ani sám nerozumie. A navyše majú mizerné podmienky pre výkon povolania, naozaj, ich prácu by som nechcela ta danýh okolností robiť a za ich smiešne výplaty vonkoncom nie!!!! Napíšem pár postrehov,keď budem mat troška viac času, možno večer,alebo zase zajtra, MsP, držím palce !!!!

    2008-11-10 17:31:51

    Nebudem hodnotiť prácu policajtov. Robia, to, čo im vedenie nariadi. V Martine je dosť "odborníkov" na ich prácu. Zaujala ma ale iná skutočnosť. Pri skončení posobenia primátora Bernáta bol rozpočet na Mspolíciu 23 milionov plus asi 3 miliony na kamery. V roku 2008 bol rozpočet pre políciu už 33 milionov, a na rok 2009 to bude 36milionov, plus asi 7milionov na kamery.- 43 milionov.- Policajti zo štvrtí zmizli, sprejeri. vandali, psie hovienka a bordel v meste zostali.Peňazí na políciu je o 100% viac. Sú to efektívne vynaložené peniaze? Zlepšila sa práca polície? Alebo je to pánom poslancom, ktorí sľubovali policajtov, ktorých budú občania poznať vo svojich mestských častiach už jedno? Sú to peniaze z našich daní. Ako sú využité?

    2008-11-07 14:16:31

    o čom je toto fórum, keď ho tak čítam tak prichádzam na to, že je tu pár policajtov ktorí sú nespokojný a zopár občanov ktorý možno v minulosti za niečo dostali pokutu. Je tu pár triezvo uvažujúcich občanov mesta Martin. Uspokojuje vás to keď tu na niekoho našpinite mate s toho dobrý pocit. Tu by skôr patrilo niečo iné. čo tak verejná mienka ale bez urážok poznatky s okolia kde bývate a možno aj pomoc

    2008-11-07 08:56:28

    Ako pozerám tak som pár ľudí možno trošku naštartoval. Rusanu ty píšeš že by mali byť vidieť výsledky kto trochu pozoruje prácu policajtov tak tie výsledky vidí. Stále každý hovorí o prevencii ale čo to ta prevencia je , každy si to može vysvetliť po svojom ak som vodič a poruším zákaz poviem si keď ma chytia policajti ved som hneď nemusel dostať pokutu mohli mi dohovoriť vrámci prevencie a je veľa podobných príkladov. Prevencia pri skupine fetakov a mladeže ktora chlasta je na nič to je moj názor. Rusanu maš dobre info o tom že veľa policajtov odišlo ale co je to dobrý policajt ty to vieš zhodnotiť. A čo mi občania keď sa niečo deje v tom našom meste ako sa mi zachováme obratime sa na druhu stranu a nechceme s tým nič mat. Vačšina z nás si hovori čo mňa po tom veď od toho su tu policajti oni musia byť všade a všetko by mali riešiť. A co sa tak trochu aj zymyslieť keď o sebe tvrdime že vieme mysliet, kedy a kto tym policajtom ktory nam v meste pomahaju a maju to ťazke pomohol. Ked niekomu z nas pomohli kto ich pochvalil každy si len sucho povie je to ich praca ich povinost dostavaju za to plat. To je pravda ale su medzi nimi ktorý nejak nevynikaju a urobia aj to co by inak nemuseli a toto si moc nevsimame mechceme lebo je lepšie niekoho skritizovať ako pochváli.

    2008-10-23 22:31:15

    Ja teda navhrhujem MsP ako aj celú PZ zrušiť a bude po problémoch

    2008-10-23 11:43:20

    Pozorovateľ,asi by si si mal zmeniť nick,pretože dobrý pozorovateľ teda vôbec nie si .... Kto píše, že za všetko je zodpovedná MsP ? Také niečo tu nevidím! Každé povolanie má isté povinnosti a kompetencie, a mali by byť evidentné výsledky činnosti, a v prípade MsP akosi tie výsledky nie je vidieť, presne,ako píše hrčiar. Nepoznám ho,podotýkam,ale má správny pohľad,logický. prevencia je najlepšia, represia je už neskoro ........ Malo by sa predchádzať práve takémuto výtržníctvu,ktoré v našom mesta začína nadobúdať úctyhodný rozmer. ale naozaj tie kontroly sú pobiedne, v meste vidieť takmer samé ženy /MsP/ a nič v zlom, ale naozaj neverím vo fyzické prepoklady stretu týchto dám s vandalmi, je vopred jasné,že takýto boj by bol vopred prehratý . Takže asi tak, že naozaj celý systém MsP pokrivkáva, naozaj je niečo poriadne zbabrané, veď prečo by inak z ich radov odchádzali schopní mladí muži??? Nech sa nad tým kompetentní zamyslia a začnú niečo robiť.

    2008-10-22 18:47:18

    pozorovarel, myslieť občania mesta ešte skutočne dokážu. Nepáčia sa nám výčiny opilcov,ktorí ničia jednak majetok mesta, jednak majetok ťudí. Policajti akosi ubudli z ulíc, to je môj názor, podporený však desiatkami ostatných občanov nášho mesta. Že mladí výdatne chlastajú alkohol a potom v stave opojenia niečo ničia, to je problém občanov? Úlohou polície je prevencia, upozornenia. Ak toto všetko zlyháva, je niečo potrebné riešiť. Už vidím tých podtrunžených zasranov, ako sa ešte raz opijú na múriku pri cintoríne, alebo oproti pri Amfiku. Ak tam opakovane zasiahne polícia, nebudú mať odvahu, rovmako ako v tom parku. My občania nie sme odborníci, ale niečo sa pravdepodobne riadne dobabralo v radoch našej polície. Môj názor.

    2008-10-22 15:25:07

    Ako tak čítam každý ma problém v tom svojom okolí a všetko musia vyriešiť policajti to je ten najjednoduchší spôsob. To že niekde pije mládež za to môžu policajti, za to že sa niekde niečo rozbije môžu policajti. A čo tak trochu sa zamyslieť čie deti alebo mládež to robí. Nie su to aj vaše deti o ktorých neviete ani kde su. Vedia vobec rodičia kde maju svoje deti a čo robia. A čo legislatíva myslite že je tak dobra a na strane tých čo maju dohliadat na poriadok v meste. skuste sa zamysliet ak dokažete aj mysliet

    2008-10-22 15:13:54

    ako sa to fantasticky citaju prispevky kazdy je tu odborni a to sa mi paci

    2008-10-21 11:30:02

    Jóóóóóóój, hrčiar,len či sa budú mať čím /!!!/zamyslieť .... No,MsP má asi iné starosti, ako dbať na poriadok v meste,ale aké ??? To vedia len oni sami.......možno ...

    2008-10-20 21:32:02

    Mesto vypísalo ponuku na opravu a výmenu technických zariadení určených pre deti, ktoré sú inštaloavané v parku oproti kinu Moskva. Nevidel som tam v terajší skorý večer žiadnu akciu polície, ktorá by mladých opilcov čo i len kontrolovala, nieto rázne zasiahla pri poškodzovaní mestkeho mobiliáru. Ale načo Vám vôbec niečo písať a na niečo Vašu blahosklonnosť upozorňovať, nie? Mesto vynakladá vysoké finančné prostriedky na opravy vecí, po ich devastácii spôsobenou skupinou vandalov. Mestská polícia nie je schopná týchto jedincov pristihnúť a dolapiť? Je skutočne na zamyslenie, hlavne pre poslancov MZ, ako sa Martin a jeho "výzor" v poslednej dobe mení.

    2008-10-04 23:43:09

    Pán náčelník MsP - vážený p. JUDr. Ť, dáva sa Vám na vedomie, že skupina mládeže pavideľne požíva návykové látky na trávnatej ploche pri južnej strane plotu pri Amfiku, rovnako aj pri malom vodnom toku,kde sedia na múriku cintorína. Asi už o všetkom dobre viete, všetko už máte zmapované, len chýba koncovka. Tú občania očakávajú práve od Vašej polície.
    Ináč celé okolie uvedeného malého vodného toku je otrasné, parkovacia plocha sa ani po vlaňajšku nezmenila, napriek kritike verejnosti, uvedených aj v správach TVT. Zabudli rýchlo na svoje sľuby poslanci, otec mesta plače na iných hroboch (2013) a dátum národného smútku - dušičiek je opäť za dverami.

    2008-09-06 22:42:23

    Morálny problém je vtedy, keď ON nemá podporu zastupiteľstva. Medzi poslancami sa totiž rýchlo vytvorí klika, ktorá bude zámerne škodiť - neodsúhlasí rozpočet, bude vo všetkom podrážať nohy.... ON nebráni jej biznisu s pozemkami, budovami, verejnými obstarávaniami. ON a jeho ľudia si kdekade zamestnali svojich ľudí, aby odlievali peniaze z rozpočtu mesta. Neverili by ste, ako dokonale to funguje. MsP Martin je len tzv. vrcholčekom strašného ľadovca.
    rusanu, veru na 100% bez pravidiel, o morálnych princípoch písal atolm.

    2008-09-06 20:54:56

    ruter si dlho hlavu nelámal, zato ja si ju lámem už poriadne dlho : ako to, že v našom prehnitom štáte /vraj demokratickom/ nič nefunguje v duchu tých demokratických a morálnych princípov, ktorých má každý plné ústa??? Kam sa to hrabeme v EÚ , na Švajčiarov alebo nebodaj Francúzov ? Veď my nežijeme, my tu živoríme - bez akýchkoľvek pravidiel, morálnych princípov a bez úcty človeka k človeku ! Toto je život na Slovensku. a ešte sa hrnieme za nejakým titulom, áno, titul áno, ale úplne iného charakteru................Jedine to nám prislúcha.

    2008-09-06 20:06:09

    V komunále sa všetko dokážete schovať za hlasovanie zastupiteľstva, čiže tam funguje akási kolektívna vina. A kde nie je konkrétny vinník, tam nič nevidno.

    2008-09-06 13:33:53

    Dlho som si lámať hlavu nemusel na to aby som prišiel na to prečo to tak asi je. Ja to sem skopírujem z inej diskusie (tej na aktualne sk):

    Aj toto je zaujímavé: Čím sa to vlastne chválite?Budete zverejňovať všetko na internete. Ale komisiu zostavíte tak, Ako napr. pri vyberaní náčelníka MsP. Ešte aj zástupkyňa odborov bola spacifikovaná. A jediného kompetentného odborníka v tejto komisii ste odignorovali, lebo mal iný názor, ako ten, ktorý bol dopredu vyrobený. Hlavne potom, že dnes už vieme že ten chudám tam iba sedí a prdí do stoličky...

    No to je trefa do čierneho. Komisia, ktorej členom bol p. M. viceprimátor, ktorý nepredýchal, že bývalé vedenie MsP kontrolovalo,či firma, ktorej bol šéfom robí za peniaze Mesta kvalitnú robotu. / firma,ktorá vyhrala výberové konanie na odpad/ Akú odbornú vedomosť o činnosti polície má? Akú vedomosť má ďalší člen tejto komisie p. K. ? Prednosta MsU, ktorá bola kolegyňou pána, ktorý to vyhral? Zástupkyni odborov bola ponúknutá funkcia zástupkyne náčelníka, ak podporí dopredu vybraného kandidáta. P. M. z krajského PZ zostal zo svojim hodnotením sám Pardon, aj p. primátor,ako pozorovateľ sa s ním síce stotožnil, ale menovať musel toho, koho mu vybrali.MsP musí predsa vyhovovať sponzorom a nekomplikovať im život.

    P.S. Jožko sa ani netajil, že bude náčelníkom, ešte pred výberovým konaním. My, jeho kolegovia z úradu práce mu to doprajeme. On iba využil príležitosť.

    takže v komisii bol viceprimátor, ktorému vadilo ako bývalí náčelník robíl svoju prácu - potreboval tam niekoho ako Ťapaj, čiže posluhovača,čo mu nebude prekážať v jeho biznise, Katinová ktorá vie o vedení polície velké hovno - ale dostala flek, tak sa musí revanšovať dosadením svojho bývalého kolegu, bola tam sliepka z polície, ktorá za oplátku dostala flek ako zástupkiňa náčelníka, a štvrý bol len do počtu a chujko andrej s ním akože súhlasí, len nepojde predsa proti "transparentnému rozhodnutiu" komisie. Tak tu Transparency International moc nepomôže... A nehovoriac o tom ako ide tá polícia dole vodou... Takže, výberové konanie zverejnené verejne bolo, prebehlo, akurát o výsledku sa už dopredu dávno vedelo, však pán primátor!!! chujov robte z ľudí tam od kiaľ ste prišli a nie tu v Turci. Pán nepolitický...

    2008-09-06 12:18:44

    Saskia, viem čítať, takže to ešte raz som pochopila na prvý krát, a práve na to som aj ja už veľa ráz narážala, že všetko sa odvíja od nadriadených, konkrétne od náčelníka, ktorý , Bohužiaľ, ale neviem za čo berie také veľké peniaze, lebo trápnych 13-14 000 , ako dostávajú "jeho" podriadení - bežní policajti- to určite nie je !!! Som veľmi zvedavá, či by on robil za takú smiešnu sumu ! Takže presne tak, ako píšete, nech sa tam pohne zadkami a niečo poriadne sa začne robiť, lebo zatiaľ je martinská MsP naozaj na hanbu a posmech všetkým obyvateľom .

    2008-09-05 20:15:56

    Rusanu, to je predsa vecou vedenia MsP ako si s problémom poradí. Veď na to bola polícia zriadená a okrem toho idú na ňu nemalé miliony z našich daní. Ak nedokážu riešiť problémy, tak potom sa treba pýtať,či nám takú neschopnú políciu treba. Myslím si, že poriadok s cyklistami sa dá urobiť. Ešte raz, od toho je dobre platený náčelník, aby niečo vymyslel.

    2008-09-03 16:50:21

    rebel: a čo by si robil ty na ich mieste ? skús dolapiť cyklistu ako "pešiak" ....to ti nie je také jednoduché, pokiaľ nemáš sedemmíľové čižmy. Nechcem ich zastávaŤ, ale toto, napríklad, je nedomyslené............ ako v ich prípade véééééééééééľa ďalších záležitostí..

    2008-09-03 05:46:50

    V dnešno Sme je pekná fotografia našej pešej zony. Na nej je Milenium a cyklista. Nie je zákaz cyklistov na pešej zone?? Č robí MsP?????

    2008-08-28 18:45:02

    Ukážu, čoby nie, veď treba predviesť nové uniformy, nie ?

    2008-08-27 19:53:17

    Dnes som sledoval výkon hliadky MP v Záturčí. Akčne založili papuče na dve osobné autá v priestore podchodu pri Zotti.Je tam zákaz vjazdu takže oprávnene. Stáli tam ďalšie dve ale tie nič nedostali. Vodič vozidla MP bol dokonca v civile a zakladal papuče. Sila nie? Potom sa herečka asi vybrala na nákupy lebo zmizla od auta a ten civil sedel stále v aute a poctivo čakal. To auto mimochodom stálo tiež v tom zákaze kde rozdávali papuče.Pochopil som to pri výkone ale prečo tam stálo aj potom? Mimochodom cez cestu stálo na parkovisku krížom a zaberalo 4-5 miest na parkovanie nákladné auto ktoré má do Záturčia zákaz vjazdu. ˇAsi nemajú veľké papuče. Som zvedavý čo zase dokážu na začiatku školského roka či sa aspoň ukážu

    2008-08-27 19:32:14

    Pani saskia, a nevidíte tie naše "princezné" premávať sa hore-dole? Máme, čo by sme nemali, ale ako je to s vedením _ to sa zabarikáduje na centrále a majte nás všetci radi! Prémie, odmeny a astronomické platy nadelia sami sebe a na "obyčajných" pochôdzkárov, čo to za nich všetko, s odpustením, odserú, si ani len nespomenú. A pani Katinová nech sa radšej vzdeláva doma vo svojej komôrke, lebo tie jej "múdrosti" už nemajú obdobu. Škoda, že mesto s takou historickou minulosťou vedú takéto "vzorky" ..............

    2008-08-27 11:51:12

    Na podujatí bol zástupca MsP z Nitry. Je smutné, že MsP v Martine o takéto podujatia nemá záujem!? Alebo Pp. Katinová to vie robiť lepšia?


    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 685