Privátna zóna
Meno:
Heslo:
Partneri




10 Najčítanejších článkov
Posledné pridané firmy
Počasie v Martine
Meniny oslavuje
Dnes oslavuje meniny

Dnes >> Jela
Zajtra >> Marcel

Prajeme všetko najlepšie.
pošlite im pohladnicu
Myšlienka dňa
Miera kvality života sa nazýva pohoda ...

 -- Mikropolis


Virtuálna prehliadka

Virtuálne prehliadky
Slovenska a Európy


Aktuality / Eaukcie
Elektronická aukcia mesta Martin
Testovacia vyzva - Predmet obstaravania
Začiatok aukcie
01.01.2012 09:00:00
Koniec aukcie
03.11.2025 09:55:00
Redakcia portálu

 Telefón:
 0915 839 934

  e-mail: office@zetagroup.net

  DOSTUPNOSŤ PORTÁLU
  web: www.mojmartin.sk
Výrocia
zdroj: Wikipedia
Taxi in Martine
  • CITY TAXI MARTIN
    Telefón
    0905 333 233; 0902 333 233; 043-422 34 22; www.taximartin.sk

  • Registrácia
    Dnes je 19. Apr 2024 16:27:45
    Denné Menu Verejné fórum Ubytovanie Podujatia, Kultúra Šport Inzercia



    Fórum

    Vyhľadávanie:

    OFICIÁLNE STANOVISKO PREVÁDZKOVATEĽA PORTÁLU MOJMARTIN.SK K VYMAZANIU NIEKTORÝCH PRÍSPEVKOV






    2008-06-15 00:22:46

    Anonymné meno nikoho nechráni, táto webová stránka ako jediná v Martine ponúka diskusné fórum. Napísali: „Sme jeho prevádzkovateľom, ale nenesieme zodpovednosť za obsah príspevkov, veď nevieme posúdiť ich pravdivosť,“ to nám všetkým ozrejmil Peter Jarkovský z firmy mark&web. Pokračovanie niečoho v našej tlači je nasledovné: „Príspevok vylúčime, len ak má rasistický či fašistický podtón, obsahuje vulgarizmy alebo je na hrane zákona. Veľa ľudí ochotnejšie prezradí svoj názor, ak sú chránení vymysleným internetovým menom. Lenže, ak ide o ohováranie, sme povinní polícii poskytnúť určité údaje.“
    Aké máte dnes 14.6.2008 fakty, ak sa vrátime ku tejto starej kauze? Polícia si príkazom zaistila databázu, Posluch nie je prispievateľ, a čo my ostatní? Sme v registrovaní, vie o nás aj p. Hrnčiar? Moc otázok na žiadnu odpoveď.

    2008-02-09 22:11:08

    suhlasim, je potrebne ludi vychovavat aj k zodpovednosti za to, co hovoria, avsak problem je v tom, kde je ta deliaca ciara medzi vlastnym nazorom a ohovaranim. a kto to zhodnoti, ci je to moj osobny nazor alebo ohovaranie. ja mam napr. nazor, ze niekto je hajzel a myslim si ze tam a tam berie prachy, lebo som pocul od toho a od toho ... no a on poda trestne oznamenie ze ho ohovaram a cela vec je zabalena, mna posadia do vazenia a onho sa nic ani neotrie a pokial aj skutocne prachy bral, bude ich brat aj dalej a ked sa niekto zase ozve tak ho zase supnu do basy.
    to je len taky scenar.

    skoda, ze to neviem zhodnotit objektivne, lebo tie prispevky som uz na mojmartin.sk nenasiel. poznam ludi, ktori dokazu povymyslat take nezmysly, hlavne zo zavisti, ze by som vedel fandit aj tomu primatorovi. lenze na mojmartin.sk som nanho celkovo necital ani jeden pozitivny prispevok. on ma teraz problem s reputaciou, lebo vyzera ako slaboch, ktory si bez policie nevedel poradit ani s internetovym pisalkom. ak to nevyriesi nejakym zmierom alebo dobrym gestom, a toho chlapika seriozne potrestaju, podla mna z toho primatora sa budu smiat este velmi dlho.
    Kedy odstránite to, o čom som Vás žiadal mojmartin?

    2008-02-07 10:17:16

    Kojenec, my nemame dovod poskytovat informacie o nickoch nikomu inemu a ani to robit nebudeme. Tu vsak islo o nieco ine, od vysetrovatela sme dostali prikaz odovzdat udaje z databazy, ktore by mohli napomoct vysetrovaniu. V takychto situaciach jednoducho nemate na vyber, mohlo by totiz padnut aj obvinenie na prevadzkovatela portalu, ci on nepise pod ruskom anonymity taketo prispevky. Kazdy prispievatel do diskusie by si mal byt vedomy toho co pise a niest za to istu mieru zodpovednosti. Tymto neobhajujeme ani jednu zo zucastnenych stran sporu, obaja sa budu snazit preukazat fakt, ze ich tvrdenie je zalozene na pravde.

    2008-02-06 23:48:14

    Oficiálna žiadosť nepomohla, nečítajú keď majú? Cítim sa ohrozený, rovnako ako aj moja rodina. Cítim útoky na moju rodinu. Asi som už začlenený do vyšetrovania prípadu ohovárania bábkoherca na webe,či mi len webe? Portál mi tu odpísal (inde), že všetko je korektné a nezníži sa ku nejakému posunutiu pisateľa nicku ... Neviem kde žijem, resp. vieme to všetci a až moc dobre, len roberto čo sem napísal len jeden jediný krát, mi pripomína samooplodnenie.Aká je to číročistá náhoda, že sa práve on poznal s tým, kto ho poznal na snímkach, koho povinosťou bolo oznámiť tento prípad, zasahujúci do jeho kariéry a poškodenia mena rodiny. Ale o tom všetkom nabudúce.

    2008-02-06 19:41:25

    No co sa clovek na internete nenauci. Teda, popravde, az dodnes som 88 pokladal za cislo ako kazde ine. Prosim, poslite mi niekto do mailu zoznam cisel ktore by som nemal pouzivat, ja ich s radostou preposlem do banky, mobilnemu operatorovi, poskytovatelovi internetu ci policii a poziadam ich, aby mi take cisla nepridelili, neprepajali, neposielali ... . Alebo, zacnem pouzivat ine, vlastne cislo. Casto vidam napriklad 69. Toto je volne ? Alebo tiez oznacuje nejake hnutie, ci prislusnost k niecomu ?

    2008-02-05 22:35:36

    Oficiálne Vás týmto žiadam, ako prevádzkovateľa portálu môjmartin, na odstránenie všetkých mojich písomných príspevkov uvedených v sekcii Vwerejné fórum.


    Je to nedôstojné? Blúdny kameň v tekutých pieskoch počítačovej špionáže? Silný ročník to bol, keď sa Andrej narodil a ja blbec som mu tak veril. Jánošíkovská zlodejina už nie trestná,len akcent sa mení. Smrť nikto nepretiahne, aj keď má biometrický pas. Verím tiež, že ten otvorený človek nie je ani gay, aj keď má tak strašne rád uniformovaných. Súdy sú nasrdené celoplošne,nech nepľuje, aj keď má poistku a z nej určité zľavy. Zverejniť sa nemá atolm zmysel, len Jeden to vie a ten nás bude súdiť.Strach po tom všetkom, čo sa tu už stalo, nás tlačí do výkalov, ale otvory sú....

    2008-02-05 21:53:51

    ak si niečo napísal, bratku tak si napísal, vtedy ked si písal, si tak cítil, a ten kto cíti, tak vie, i ked sa to nemusí javiť ako pravdivé, lebo všetko má svoj zmysel.
    O zmysle všetkého sa často dozvieme až po tom, a zistíme, že to bolo to najsprávnejšie.
    O život ide vždy, ked o niečo ide, lebo prežiť život bez vyjadrenia seba, je len prázdnym zomieraním.
    uprimnost vyjadrení nám mnohým nechýba, často nám chýba len odkrytie svojej identity ktorou obhajujeme svoju bezbečnosť. No práve to je nebezpečné, lebo otvorenosť nie je anonymita.otvorenosť je otvorenosť o všetkým čo s nej vyplýva,...
    Takže čo tak zverejniť kto som a čo som a verejne povedať za čím stojím a o čo mi ide.to by bolo zo všetkého najbezpečnejšie.
    to platí pre všetky zúčastnené strany.

    2008-02-05 20:37:25

    Oficiálne Vás týmto žiadam, ako prevádzkovateľa portálu môjmartin, na odstránenie všetkých mojich písomných príspevkov uverejnených v sekcii Verejné fórum. Dôvodom mojej žiadosti je strach o vlastný život.

    2006-08-18 22:47:05

    ZZZZZ/PETOSK - jedna otazka. Ako vies, ze v tom nicku, co si nizsie spominal, tie cisla znamenaju to, co si napisal? Co ak je to rok narodenia toho chalana??? CO ak si najprv tvoril nick na azete, kde mu to ponuklo tuto moznost a potom, aby si nemusel pamatat x roznych nickov a hesiel tuto kombinaciu pouziva aj inde??? Co ak??? Poznas ho osobne? Ja ho nepoznam... Preto si nedoolim tvrdit, ze tie cisla znamenaju nieco konkretne. Co ak je to len oblubena ciselna kombinacia toho cloveka??? CO AK???

    2006-06-17 07:50:29

    No to som zasa ja petoSK ay zakon ?? ziadny skratka ma to pohorsuje ako ich moj prekrizeny hakoví križ a co ?? symboli 88 a hitlerou kriz atd rasistycke znaky su postavene mimo zákon??? hahah to ste dke poculi minoa neviem sice kdo si ale si prilis mudri a chces byt mudri ale znakuy ako vravim "88" niesu postavené mimo zakon ,?? a preco potom v záturci ked asi WHITE POWER biela sila cize nacisti a rasisty posprejovali dvere mpanelaku a stenu zo znakmy 88 potom 14/88 neonacistyckym krizom taktiez s nacistyckym krizom a prisli policajti a zacali to riesit a dali to pozatierat a taktiez som pocul ze za propagaciu nazi symbolou je viacej ako 3 roky ! TAKZE TAK !! co zasa Odpises ak vobec odpises lebo neviem ci este na toto FORUM chodis !!!!

    2005-11-06 05:22:31

    Wanrouter no a? Aky zakon podla teba porusuje? Zamyslas sa niekedy nad tym co pises?

    2005-10-27 15:24:25

    ty mas minoa co vravie, ked ako avatar mas male detulo s prstom nieco ukazujucim...

    2005-10-24 10:10:34

    4 PetoSK - no, ono je pekne co vravis, ale prestuduj si zakony a vec, ze propagacia symbolov a idolov ako vravis "88" je postavena mimo zakon. Cize je pekne ze nie si rasista, ale take veci sa nemaju co ukazovat. Osobne ti poviem ze niektore su pekne a vychadzaju zo starej doby, par stoviek rokov dozadu, ale jednoducho sa to nesmie.

    minob 2005-10-21 10:18:23

    myslim, ze ti urcite odpovedia a vysvetlia o co ide, potrebujem od teba ale aby si mi poslal aktualne heslo nakolko sa aktualizovali databazy a mam pocit, ze ty tam mas na hesle prazdnu kolonu. Takze napis email.

    2005-10-21 06:20:01

    No som zvedavi co mi odpisete

    2005-10-21 06:18:16

    okay napriklad LUKKY88 to je skinhead lebo ma koncouku 88 a 88 znamena 8 pismeno v abecede a to je h a dalsie je tiez h teda heil hitler nepochopte to zle ja sa vam snazim len vysvetlit ako to tu ide ja niesom ziadny rasista ani rasovo nenavistny k inym rasam akurat mozno nemam rad romou ako kazdy iny nevedia sa spravat.Ale tymto ste ma dobre vytocili ze ste mi vymazali NICK alebo lepsie povedane LOGIN

    2005-10-21 06:09:19

    Preco ste ma vymazali PUNKACI su odkedy rasisty??co???nemozem mat simbol protifasistyckych krizou??ja niesom skinhead ani nacista ja som proti rasizmu a proti nacizmu tak neviem oco vam tu ide ste napisali ze toto je verejne forum tykajuceho sa martina takze sem moze ist hocikdo!!!

    2005-10-21 04:19:10

    A ta naprava je aka? Ked ma niekto napr. ADSL a meni sa mu IP, tak mu das asi tazko ban a mazat stale niekoho zo systemu bude dost zlozite. Takze co potom?

    2005-10-20 15:16:41

    Oficiálne stanovisko prevádzkovateľa portálu môjMartin.sk

    Po prvý krát v histórii existencie portálu môjMartin.sk sme sa rozhodli zmazať niektoré príspevky a tiež jednu tému, ktorých obsahom boli prvky rasovej nenávisti. Týmto sa chceme jasne dištancovať od extrémistických názorov, ktoré podľa nášho názoru nepatria do modernej, kultúrnej spoločnosti, ani na stránky nášho portálu. Taktiež prosíme užívateľov diskusného verejného fóra, aby zvážili výber svojho osobného symbolu uvádzaného pri jednotlivých príspevkoch. Symbol by žiadnym spôsobom nemal charakterizovať príslušnosť ani sympatie k rôznym extrémistickým skupinám, v opačnom prípade bude užívateľ zo systému vymazaný. Po opakovaných prípadoch porušujúcich tieto základné princípy nevylučujeme, že zrealizujeme ďalšie kroky, ktoré by viedli k náprave.

    môjMartin.sk

    [ 1 ]

    Stránku spravuje a vytvorila ju spoločnosť Zetagroup Software s.r.o. | online užívateľov 500